середу, 6 червня 2018 р.

Нова зустріч


26 квітня в НВК-Ліцей№10 пройшло засідання міського методичного обєднання вчителів перших класів. На ньому були розглянуті актуальні питання сьогодення, а саме:
Ø формування комунікативної компетентності в першокласників;
Ø  шляхи вдосконалення швидкочитання через інноваційні підходи розвитку читацьких умінь і навичок;
Ø презентація конспекту інтегрованого уроку з використанням інноваційних методів та прийомів роботи;
Ø попередження дисграфії та дислексії у молодших школярів.
Педагоги прийняли активну участь у обговоренні цих питань. Вчитель ЗОШ№5 Вороніна Т.І. поділилася власним досвідом і наробками з вдосконалення навичок читання молодших школярів.
Про те, як прищеплює учням любов і бажання читати розповіла вчитель ЗОШ№11 Гармаш Ж.В.,а також поділилася досвідом, як раціонально використовувати на уроках навчання грамоти дидактичні ігри. Ткаченко С.П. поділилась досвідом роботи з використання інсценізацій на уроках навчання грамоти.

Зацікавлено прослухали виступ логопеда Ляшенко С.В. про попередження дисграфії та диспепсії у молодших школярів та отримали відповідь спеціаліста на деякі запитання, що хвилюють вчителів початківців.
Наше ММО крокує в ногу з часом і тому постійно знайомиться з педагогічними новинками. Коркач Л.В. вчитель НВК-Ліцей №10 презентувала до уваги вчителів  конспект інтегрованого уроку з використанням інноваційних методів та прийомів роботи.




На засіданні була присутня завідувач міського методичного кабінету Гуськова О.М.,вона надала рекомендації до проведення підсумкових перевірних робіт у першому класі.

Немає коментарів:

Дописати коментар